Kaartjes in alle formaten

Onze uitstekende printmachines klaren de klus. Kleur of zwart/wit tot 350gr papier/karton. Bij ons hoeft u geen week te wachten voor een eenvoudige printopdracht.. Maak vooraf een afspraak en wij houden extra tijd voor u vrij om samen uw wensen te overlopen en onze mogelijkheden te tonen.

Naamkaartjes

U heeft morgen een afspraak met een klant maar de doos met naamkaartjes is leeg? Uw adres of GSM-nummer is veranderd en u heeft geen zin om weer 1.000 stuks te bestellen?  Geen nood, reeds vanaf 100 kaartjes bent u bij ons aan het juiste adres en dat binnen 24 uur na ontvangst van uw bestand.

Afwerking: schoonsnijden en plastificiëren kan ter plaatse!

Geboortekaartjes

U wordt de trotse ouder van een kleine spruit en u wil een eigen ontwerp gebruiken voor geboortekaartjes?  Wij printen uw creatie in kleur op stevig karton en snijden op het gewenste formaat.  U komt een week vooraf langs voor een testprint en op de geboortedag of de eerstvolgende werkdag erna brengt u het ontwerp met de juiste gegevens mee en wij maken alles klaar op minder dan 4uur tijd.

Uitnodigingen

Bijna alles is mogelijk: U maakt het ontwerp, wij zorgen voor het printwerk..

Tip! Wilt u zelf een kaartje ontwerpen maar u bent geen professionele designer, gebruik dan Publisher. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk met veel keuzemogelijkheden in lay-out. Voorzie minimum 5mm snijruimte tussen de kaartjes.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x